Business Intelligence

Met behulp van geavanceerde software en AI kun je veel informatie halen uit je bedrijfsdata. Deze kun je inzetten voor meer inzicht en voorspellende waarde. 

Maak een afspraak met een van onze consultants voor meer informatie

Mindstorm Lab VR toepassingen

Business Intelligence met AI

Ben je constant bezig met het vergelijken van cijfers en worstel je met het gebrek aan overzicht in de zee van gegevens waar jouw bedrijf over beschikt? Het antwoord is simpel: Business Intelligence.

Business Intelligence vormt een krachtig hulpmiddel om zowel tijd als geld te besparen door middel van dashboards en rapportages die essentiële overzichten bieden, ondersteunend bij het maken van betere beslissingen.

Interactieve dashboards laten je dieper graven, waardoor je altijd de kern van problemen binnen specifieke processen kunt blootleggen. Rapportages tonen de prestaties van jouw bedrijf of processen, en hoe deze worden ontvangen door klanten.

Elk bedrijf beschikt over data, maar deze data is vaak onsamenhangend en overweldigend in hoeveelheid, waardoor het onbruikbaar wordt. Hier komen wij in beeld. Wij structureren jouw data, waardoor je direct aan de slag kunt. Daarnaast kunnen we verdere optimalisatie voor je uitvoeren.

Met onze expertise in BI-tools creëren we voor jou interactieve of statische dashboards en rapportages die direct inzicht bieden. Visuele representaties tonen je direct waar verbeteringen mogelijk zijn of waar kansen liggen voor jouw bedrijf.

Dashboards zijn een essentiële troef voor elk bedrijf dat data verzamelt. Ze worden op maat gemaakt op basis van jouw specifieke eisen, waarbij het detailniveau kan worden aangepast aan jouw behoeften. We kunnen interne en externe gegevensbronnen integreren om een compleet beeld te bieden.

Data is niet slechts een instrument, het vertegenwoordigt ook een waarde voor jouw bedrijf. Door informatie helder te visualiseren en inzicht te bieden in kansen en bedreigingen, versterk je jouw concurrentiepositie.

BI stelt je in staat om jouw hypotheses en gedachten over processen te bevestigen met harde data. Je kunt trends identificeren, prestaties benchmarken en inzicht krijgen in verkoopvariaties tussen verschillende gebieden.

Het biedt niet alleen inzicht in het heden, maar ook in het verleden en voorspelt zelfs de toekomst op basis van beschikbare data.

Met BI kun je feitelijke data gebruiken om een strategie voor jouw bedrijf te vormen en zo slim mogelijk in te spelen op markttrends.

BI omvat meer dan alleen het maken van dashboards; het vereist gestructureerde data om effectief te functioneren. Het voorbereiden van jouw bedrijf op een datagestuurde aanpak bespaart niet alleen tijd en geld, maar biedt ook flexibiliteit en standaardisatie.

Terwijl jij je concentreert op het verdienen van geld, zorgen wij ervoor dat Business Intelligence jouw langetermijnstrategie ondersteunt.

Data visualisaties kunnen in diverse vormen en maten worden gepresenteerd. Van standaarddiagrammen tot gedetailleerde vergelijkingen en interne-externe analyses, onze dashboards kunnen worden aangepast aan jouw behoeften.

Mindstormlab - VR toepassingen

Rapportages verbinden met externe data.

Lorem ipsum

 

Mindstormlab - VR toepassingen

Trend analyse

Lorem ipsum

 

Mindstormlab - VR toepassingen

Inzichten verkrijgen

Lorem ipsum

 

Visualisatie en overzicht tot in detail

Voor het ontwikkelen en uitwerken van ideeën en plannen is visualisatie belangrijk. Echt overzicht houden maar ook in detail kunnen treden. Eenvoudig kunnen aanpassen, overleggen en bijstellen. In een virtuele realiteit kan precies de ruimte worden gemaakt die hierbij past met alle kracht van de metaverse tot je beschikking.

Waar te beginnen

Maak contact met ons! 

Op onze eerste afspraak bekijkt een van onze consultants de mogelijkheden. Op basis van deze eerste analyse maken wij een voorstel voor een eerste concept. Dit laat het idee meer leven en geeft verdere inzichten. Dit dient als basis voor een solide concept wat beantwoord aan de gewenste doelen. Hierna bouwen we het dashboard tot een volledig product. 

 

R

Helder Dashboard

R

Interne en externe databronnen

R

Rapportage

R

Trendanalyse

R

Inzicht