Workshops

Er is een nieuwe manier van werken ontstaan waarbij er steeds meer online wordt ontmoet en samengewerkt. De gebruikte tools zijn echter nog niet op het niveau dat je echt een intense samenwerking ervaart.

Met een VR oplossing kan dit wel en kun je betere resultaten halen vergeleken met de gangbare vergadersoftware.

Mindstorm Lab VR toepassingen

Virtual Reality als uitkomst

VR is erg geschikt voor trainingen en workshops waar de persoonlijke aanwezigheid waarde toevoegt. Daarnaast biedt het nieuwe mogelijkheden om samen te werken.

Workshops zijn een creatief proces. Als team moet je met elkaar zitten, liefst onder professionele begeleiding om goed te begrijpen hoe het contact met de klant het beste kan worden gelegd en wat de volgende stappen zijn.

De metaverse kan hier uitstekend in helpen.

En wel op de volgende manieren:

Mindstormlab - VR toepassingen

Voorzien in functionele en inspiratieve omgevingen.

In een virtuele realiteit kan de omgeving worden gemaakt die inspirerend is voor het creatieve proces en de samenwerking. Je werkt samen met collega’s in deze omgeving en maakt gebruik van verschillende visuele hulpmiddelen Het team krijgt waardevolle inzichten en er ontstaan voortdurend ideeën die de gestelde meeting doelen overtreffen.

 

Mindstormlab - VR toepassingen

Intense samenwerking

Wanneer je een virtuele realiteit betreed ben je echt weg uit de echte wereld.

Er is geen telefoon, geen email, niet iemand die langs het raam loopt. Geen enkele afleiding waardoor je 100% in het moment bent.

Mindstormlab - VR toepassingen

Onbeperkte creativiteit

In de metaverse vervallen beperkingen van de echt wereld. De hele ruimte is je werkgebied. Met tal van virtuele hulpmiddelen die tot je beschikking staan.

Dit leidt tot effectieve meetings, nieuwe ideeën en bijzondere resultaten.

Visualisatie en overzicht tot in detail

Voor het ontwikkelen en uitwerken van ideeën en plannen is visualisatie belangrijk. Echt overzicht houden maar ook in detail kunnen treden. Eenvoudig kunnen aanpassen, overleggen en bijstellen. In een virtuele realiteit kan precies de ruimte worden gemaakt die hierbij past met alle kracht van de metaverse tot je beschikking.

Waar te beginnen

Mindstorm lab is er om je te helpen met het nieuw ontwikkelen of verbeteren en uitvoeren van jouw meetings en heisessies. Virtual reality is niet een “one size fits all” oplossing. Door de juiste combinatie van technologie, methode en kennis kun je de juiste omgeving voor je bijeenkomst neerzetten.

Hoe dan ook. De kennismaking met de metaverse begint bij ervaren. Neem contact met ons op voor een demo sessie om zelf te ervaren wat VR voor jouw organisatie kan betekenen.

R

State of the art VR omgevingen

R

Totaaloplossing inclusief intensieve workshops

R

Advies en kundige begeleiding

R

Hard en software

R

Training