Ontmoeten, waar je maar wil

Waarde toevoegen aan jouw bedrijf

Dashboard voor rapportage

Zwembad organisatie 

Het verkrijgen van inzicht in klanttevredenheidsonderzoeken voor elke accommodatie van Sportfondsen, samengevat in een enkelvoudig rapport, was het doel van dit project. 

Vijftig accommodaties hebben klanttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd, waarbij Typeform werd gebruikt om professionele enquêtes te ontwikkelen. De resultaten van deze enquêtes werden geüpload naar een database, waar ze per reactie werden bijgewerkt. 

Deze database werd geïntegreerd met Tableau. Vanwege een verouderde datastructuur moest deze eerst worden hersteld voordat de gegevens konden worden gebruikt. In Tableau is vervolgens een rapportage gemaakt die de reacties van alle accommodaties in één overzicht weergeeft. Deze rapportage bood ook de mogelijkheid om accommodaties onderling te benchmarken. De rapporten zijn beschikbaar in digitale vorm en kunnen ook worden afgedrukt. 

In dit project zijn drie verschillende rapportages ontwikkeld. Eén rapportage is verantwoordelijk voor het presenteren van de resultaten per accommodatie en past zich automatisch aan op basis van de specifieke aanbiedingen van elke accommodatie. Een tweede rapportage is verantwoordelijk voor het genereren van een algeheel overzicht van alle resultaten van alle accommodaties. De derde rapportage wordt gebruikt om alle open antwoorden in kaart te brengen. 

 

Dashboard voor trend analyse

Voor een evenementen organisatie werd de data uit het reserveringsysteem gecombineerd met openbare gegevens zoals graaddagen en google analytics. Op basis hiervan konden trend analyses worden gemaakt. 

 

Meer informatie? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.