Informatie Dashboards

Gebruik innovatieve technologie en AI om data uit jouw systemen om te zetten in nuttige informatie voor rapportage en trend analyse. 

 

Mindstormlab - VR toepassingen

Wees in control

Bedrijfssystemen bevatten vaak waardevolle informatie over klantgedrag en tevredenheid zonder dat dit goed beschikbaar is. Hierdoor kun je als organisatie niet reageren op wat de klant ervaart simpelweg omdat er geen inzicht is. Met onze innovatieve dashboards is dit verleden tijd en kun je bijna realtime zien wat de status is van jouw bedrijf. 

Voorspel de toekomst

 

Dor slim interne en externe informatie te combineren worden onderliggende trends zichtbaar. Hierdoor kun je als organisatie sneller en beter reageren op de markt. De glazen bol is verleden tijd, nu kun je echt voorspellen. 

Mindstorm Lab VR toepassingen
Mindstormlab - VR toepassingen

Klanttevredenheid

Hou onderzoeken onder jouw klanten en combineer deze data met jouw locaties, koopgedrag en externe factoren zoals het weer. 

 

Mindstormlab - VR toepassingen

Productieplanning

Breng trends in beeld. Zie pieken en dalen al ver van te voren aankomen en pas hier de productieplanning op aan. 

Mindstormlab - VR toepassingen

Marketing ondersteuning

Verbind informatie uit google analytics, openbare databses en andere bronnen met jouw verkoop data. 

Visualisatie en overzicht tot in detail

Voor het ontwikkelen en uitwerken van ideeën en plannen is visualisatie belangrijk. Echt overzicht houden maar ook in detail kunnen treden. Eenvoudig kunnen aanpassen, overleggen en bijstellen. Met een informatie dashboard is helder wat er speelt. 

Waar te beginnen

Op onze eerste afspraak bekijkt een van onze consultants de mogelijkheden. Op basis van deze eerste analyse maken wij een voorstel voor een eerste concept. Dit laat het idee meer leven en geeft verdere inzichten. Dit dient als basis voor een solide concept wat beantwoord aan de gewenste doelen. Hierna bouwen we het dashboard tot een volledig product. 

R

Helder Dashboard

R

Interne en externe databronnen

R

Rapportage

R

Trendanalyse

R

Inzicht