Nog voor de start van de Covid pandemie hield Mindstormlab zich al bezig met de vraagstelling hoe VR kan worden toegepast in een zakelijke context met de nadruk op het sociale, lerende en samenwerkings-aspect. Inmiddels hebben we een uitgebreide klantenkring opgebouwd die wij niet alleen in Nederland van dienst zijn maar ook in klant vestigingen in Europa. Ons kernteam werkt vanuit Leiden. Dit team bestaat uit Wim Verveen, Peter Mulder en Rob de Moor. Aangevuld met support collega’s en consultants voor VR /AR/XR en metaverse en het voor opzetten en begeleiden van VR workshops en moderatie.

Mindstormlab - VR toepassingen

Wim Verveen

Is als VR specialist betrokken bij Mindstormlab en hier onder meer betrokken bij de uitvoering van het proces. Het uitdenken van het juiste format passende bij de oplossing en het uitvoeren.

Daarnaast managed hij “Het Virtuorium”, onze demo en entertainment ruimte waar mensen laagdrempelig in aanraking kunnen komen met Virtual Reality.

Wim geeft trainingen over Virtual Reality aan de volksuniversiteit en werkt samen met trainers om VR elementen aan hun trainingen toe te voegen.

 

T: +31(0)653707831

Rick Verveen

Met zijn kennis van business innovatie helpt Rick bedrijven en organisaties om smart en effectief te organiseren middels moderne dashboard systemen die inzicht geven in het bedrijf

T: +31(0)683329808

Mindstormlab - VR toepassingen

Wapenfeiten

 

R

Wapenfeit 1

  • Inhoud
R

Wapenfeit 2

  • Inhoud
R

Wapenfeit 3

  • Inhoud