Hei sessie in VR

Hoeveel resources heb je nodig voor innovatie van je team meetings en heisessies om je “job to be done” effectief en creatief te kunnen blijven uitvoeren?

Geen!

Doe het samen met MindstormLab.

Mindstormlab - VR toepassingen

Razendsnelle ontwikkelingen

Immersieve technologie als virtual, augmented en extended reality, metaverse en bijbehorende content ontwikkelen zich razendsnel.

Zij hebben een massieve impact op de manier van intern communiceren en samenwerken bij bedrijfsleven en overheid.

Virtuele 3D samenwerking wordt steeds meer toegepast. Het is blijvend, ook als we geheel of gedeeltelijk teruggaan naar kantoor.

Creativiteit groeit

Bij teammeetings en heissesies is het creatieve proces belangrijk.

Als team moet je daarvoor met elkaar zitten en elkaar aanvullen. Elkaar tot creatieve hoogten stuwen. Van het ontwikkelen van initiële ideeën tot en met vervolg stappen.

De metaverse kan hier uitstekend in helpen. En wel op de volgende manieren:

Mindstorm Lab VR toepassingen
Mindstormlab - VR toepassingen

Voorzien in functionele en inspiratieve omgevingen.

In een virtuele realiteit kan de omgeving worden gemaakt die inspirerend is voor het creatieve proces en de samenwerking. Je werkt samen met collega’s in deze omgeving en maakt gebruik van verschillende visuele hulpmiddelen Het team krijgt waardevolle inzichten en er ontstaan voortdurend ideeën die de gestelde meeting doelen overtreffen.

 

Mindstormlab - VR toepassingen

Intense samenwerking

Wanneer je een virtuele realiteit betreed ben je echt weg uit de echte wereld.

Er is geen telefoon, geen email, niet iemand die langs het raam loopt. Geen enkele afleiding waardoor je 100% in het moment bent.

Mindstormlab - VR toepassingen

Onbeperkte creativiteit

In de metaverse vervallen beperkingen van de echt wereld. De hele ruimte is je werkgebied. Met tal van virtuele hulpmiddelen die tot je beschikking staan.

Dit leidt tot effectieve meetings, nieuwe ideeën en bijzondere resultaten.

Visualisatie en overzicht tot in detail

Voor het ontwikkelen en uitwerken van ideeën en plannen is visualisatie belangrijk. Echt overzicht houden maar ook in detail kunnen treden. Eenvoudig kunnen aanpassen, overleggen en bijstellen. In een virtuele realiteit kan precies de ruimte worden gemaakt die hierbij past met alle kracht van de metaverse tot je beschikking.

Waar te beginnen

Mindstorm lab is er om je te helpen met het nieuw ontwikkelen of verbeteren en uitvoeren van jouw meetings en heisessies. Virtual reality is niet een “one size fits all” oplossing. Door de juiste combinatie van technologie, methode en kennis kun je de juiste omgeving voor je bijeenkomst neerzetten.

Hoe dan ook. De kennismaking met de metaverse begint bij ervaren. Neem contact met ons op voor een demo sessie om zelf te ervaren wat VR voor jouw organisatie kan betekenen.

R

State of the art VR omgevingen

R

Totaaloplossing inclusief intensieve workshops

R

Advies en kundige begeleiding

R

Hard en software

R

Training